Studieuppdate! 1


Fick svar från studierektorn på Uppsala universitet att jag fick komma in på Folkhälsovetenskap C, så nu har jag alla kurserna som jag tänkt från början klara! Jag borde vara gladare, men är inte ens säker på att jag fortfarande vill läsa dem…

Fick svaret på min sena anmäla precis, på Informationsarkitekt, är antagen som 78-de reserv, det känns rätt svart eftersom det bara finns 50 utbildningsplatser..

Men får helt enkelt ringa den tredje efter uppropet och hoppas att de var alldeles tomt i salen! :p Haha nä men hoppas reserverna före mig har kommit in på annat och inte vill ha platserna som förhoppningsvis blir lediga. Det enda positiva är att utbildningen fortfarande är öppen för sen anmälan så jag hoppas de räknar med stora bortfall! 🙂

Måste snart bestämma om jag ska läsa hälsokurserna om jag inte kommer in på Informationsarkitekt, då den ena kursen, den på 25% dessutom, kräver att man har lämnat in ett arbete redan första veckan! Men samtidigt vad ska jag göra om jag inte kommer in i ett helt år?? Hmmm.. Tankarna snurrar verkligen i knoppen just nu!
puss puss


En tanke om “Studieuppdate!

Kommentarer är stängda.