L’Oréal Paris Nude Magique BB cream and Powder


Det blev inte Mabellines BB cream, provade och den var alldeles för tunn, täckte ingenting och det funkar ju liksom inte på min hud, som inte är direkt perfekt! Så valet föll på L’Oréals BB Cream istället, i den serien ingick också ett BB Powder, och som den shopaholic jag är kunde jag inte låta bli att köpa både! 😉 Himla tur det, för utan de hade creamen varit värdelös!

Ja som ni kanske förstår, kommer BB-creamen inte få fem av fem stjärnor, intelligenta pigment my as! I början är färgen gråvit, sen ska den smälta ihop med hudentonen och jovisst den blir hudfärgade när man smörjer in den, dock inte min hudfärg, för mörk! Så drygt och jag kommer ju bli ännu blekare i vinter. Dock är den väldigt skön på huden och hyfsat täckande av finnar, dock hade jag önskat liiite mer täckning, men vågade inte lägga på mer för då hade kanten på halsen blivit föör tydlig. Lätt att använda och la sig lätt jämnt, på huden.

Sen är det bara SPF 12 i den, mesigt lite men nu på vintern funkar det ju hyfsat. Dock något som den får ett väldigt stort plus för är att den mattar ner så man inte blir alldeles blank i ansiktet som min andra gjorde. Dock tycker inte jag nude är direkt passande namn för resultatet, för även om det ser ganska naturligt på bild ser det inte lika naturligt ut i verkligheten! Skitsvår att tvätta bort från händerna är den dock! Men helt okej får 3 av 5 stjärnor från mig varken plus eller minus.

Egentligen vet jag inte om det är något större speciellt med Nude Magique BB powder, den lovar att ge:

  • En glansfri hud
  • Sammetslen finish
  • Osynlig täckning
  • Behaglig känsla hela dagen

lite ljusare än creamen så kunde trolla bort det mörka på halsen! De mattar ner sjukt mycket, och tillsammans med creamen får de precis min hudton! 🙂 Dock är täckningen helt värdelös, men de två första löftena stämmer rätt bra! 🙂 Behaglig känsla hela dagen är ju svårt att säga eftersom jag bara använt den i knappt en timme! 😉 Det följde med en liten svamp som är helt värdelös, men har aldrig fått med ett redskap i sminkprodukter som jag gillat, så där använde jag en borste istället, ska dock se om jag kan hitta en pytteliten tygsvamp istället. Men jag fick en rolig liten överraskning när jag öppnade puderdosan och hittade en liten spegel i den, det var trevligt, skulle det vara kris skulle jag nog kunna lägga hela makeupen med hjälp av den lilla spegeln. Så det är ett litet plus, vilket gör att pudret får 3+ av 5 stjärnor av mig! 🙂

Men tillsammans är de helt fantastiska och förutom att jag hade velat ha lite mer täckning ger de mig en slät och fin hy! 😀 Så ihop får det 4+ av 5, hoppas de ger mig lite finare hy också! 😀
puss puss