Hur skönt är det inte…


20120827-144045.jpg

20120827-143853.jpg

när det är rent och fint? Tog säkert inte mer än 20 min men skillnaden är stor, särskilt i våran lilla lägenhet. 🙂

Är förvånad att diskstället tog så mycket disk, trodde jag skulle få ta det i två omgångar!

Nu ska jag ta fem avslappnande minuter innan jag ska ge mig på tvättberget, ser lika katastrofalt ut där!

Sen ska jag på några ärenden på stan och se om jag kan hitta Maybellines nya BB Cream, var på hm i förra veckan men då var den slut, kanske kommit in igen eller om de har den på Åhléns. Har ju Garniers men den gillar jag inte, har den ljusa och ändå är den för mörk plus att man blir alldeles glansig i ansiktet så får se om Maybellines passar mig bättre, har fler färger iaf. 🙂

Tänkte den skulle bli som belöning för all städning! Det förtjänar jag väl? 😉
Puss puss