1500 prick!


Första dagen har funkat superbra!! Landade på prick 1500 kcal, så dagens mål är uppfyllt! 😀 Och bara en och en halv timme till jag ska till jobbet så lär inte direkt hinna med att synda! Det enda som jag misslyckats med idag är ridningen, tiden bara hann iväg och helt plötsligt hann jag inte åka! Suck på mig! Men sånt är livet! Tar igen det imorgon! 😀

Dock har jag väl inte direkt ätit ”rätt och hälsosamt” har bara blivit mackor och yoghurt, så här så dagens mat ut:

Frukost: Ett päron, 2,5dl yoghurt och Frebaco müsli hallon persika – 307 kcal
Förmiddagsmellis: 3 mackor Osötat Medelhavsbröd med gourmetskinka – 405 kcal
Glömde lunch.. men blev ett päron iaf! 😀
Eftermiddagsmellis: Risifrutti sommarflirt – 215 kcal
Middag: 2,5dl yoghurt med havregryn och russin, 2 mackor Osötat Medelhavsbröd med gourmetskinka – 573 kcal

= 1500 kcal! 😀

Så inte rätt mat kanske men iaf rätt kalorier! 😀 Att det inte blev någon lagad mat är för att jag är ensam hemma och det är sååååå jäkla tråkigt att laga mat till sig själv! Men imorgon är allt som det ska igen och då blir det lagad mat, då blir det nog pasta med vitlök och parmesan kycklingsås! 😀 Ska bli mumsgott!

förresten räknar inte frukt och grönsaks-kalorier, då de innehåller negativa kalorier = kroppen gör av med mer energi för att förbränna maten än vad den innehåller, så det är min safefood, de får jag äta hur mycket jag vill av! 😀
puss puss