No Pain!! 2


God morgon underbara läsare!!

Är så himla lycklig just nu, har knappt ont alls!! Himla tur dessutom eftersom jag blev frågad om jag kunde jobba idag med! Konstigt att det kunde bli så, jag hade så ont igår att jag sjukanmälde mig, men istället för att vara ledig igår blev det istället att jag fick två nya pass?! Hur knäppt är inte det! Men det är så det blir när man har ett jobb där någon ALLTID måste vara på plats, och har man dessutom två kollegor, den ena blev blixtförkyld och den andra fick förlängd sjukskrivning, då kör det ihop sig och snällast får jobba. Och jag är såklart den korkade snälla..

Men också den som klarar av att betala sina räkningar! 😉 Hoppas bara smärtfriheten håller i sig, skulle verkligen vilja hitta på något annat efter jobbet än de vanliga soffliggande, hade varit trevligt att få röra lite på mig, är så sjukt stel i ryggen efter soffan!

Idag tänker jag iaf gå tillbaka till min diet igen, har ingen aning om vad jag väger, vägde mig såklart inte igår, men eftersom jag knappt kan tugga med vänstersidans tänder kommer det bli MYCKET mindre småätande nu! Ska räkna ut vad min frukost gick på när jag kommer hem, tänkte inte så mycket på det i morse, då var bara målet någonting så jag kan ta min tablett som ska tas i samband med måltid, men två mackor med kaviar och en skål med citronyoghurt, havregryn och lite russin, blir nog inte såå allvarligt! 😉
puss puss


2 tankar om “No Pain!!

  • Mikael

    Heej!

    Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

Kommentarer är stängda.