Vad ska man göra? 3


God morgon!

Har sovit gott i natt också! Dock har jag just nu jobbigt ont trots att det var nästan två timme sen jag tog pillan! Hoppas verkligen det lägger sig snart, vill hinna rida innan och jobba kl 14 och då måste mina bissar vara snälla!

Men är de det har jag ju dagen utstakad och klar framför mig, först stallet sen till jobbet! Sen är klockan liksom 9 så mycket mer än så kommer nog inte hända idag, lite trist men om jag ska kunna sova måste jag vara i säng senast 11 för klockan 12 börjar verkan gå ur och då måste jag sova djupt! Hihi lite askungen-aktigt över det! :p

Med bara fyra timmar kvar innan jobbet får jag nog försöka komma på en ny strategi för att klara av smärtan annars kommer snarare ännu en dag med sjukfrånvaro och soffliggande ligga på schemat och det orkar jag helt enkelt inte med!! Jag vill göra någonting annat, men nu börjar det bli ännu värre, aj aj aj!


3 tankar om “Vad ska man göra?

Kommentarer är stängda.