I väntan på tandläkaren. 2


Sitter just i väntrummet hos tandläkaren igen, dags för avtryck! Är väldigt glad att jag inte har såå ont just nu, då hade det verkligen blivit jobbigt, men ska väl inte ropa hej innan det är klart!

Natten har verkligen inte varit kul, fick nog ihop max 1,5 timme om man slår ihop alla småstunderna, och i morse hade jag så ont att jag bara ville dö!

Så jag sjukanmälde mig till jobbet fanns ingen chans att jag kunde ha jobbat hela huvudet kändes som det skulle explodera… Ringde till och med till tandis och frågade om det fanns möjlighet att få starkare tabletter då hon erbjöd mig det igår, men de ville hon inte göra över telefon så jag fick snällt vänta till jag kom ner nu 7 timmar senare. Men för någon timme sen la det sig lite iaf så jag hoppas inatt blir trevligare!

Försöker också dra ner på vattnet lite, del för att det inte är bra och dels för att det inte hjälper lika mycket och jag tror det finns en risk att det gör det värre i de långa loppet. Så nu börjar mitt pink få en liten aning gul nyans igen! :p

Nu hoppas jag bara hon har tid för mig idag, hon skulle klämma in mig samtidigt som en annan och de var för 23 min sen, inte så att jag är stressad bara lite nervös att hon ska säga att hon inte hinner idag! :O Men de ska nog lösa sig!
Puss puss


2 tankar om “I väntan på tandläkaren.

  • isabella

    hur räknar du ut hur många kalorier du förbränner när du rider? räknar du med även när du bara skrittar eller bara traven och galoppen? 🙂 vilken sida använder du dig av?

    • Emily Inläggsförfattare

      Jag använde ShapeUps uträknade, men ingenting är ju exakt så jag höftade lite beroende på hur hårt jag ridit, men räknade med alla gångarterna, dock om jag skrittat mycket brukar jag bara räkna hälften av det skrittade minuterna! 🙂 Men nu har jag slutat räkna tränade kalorier, för det förstör lätt träningen om det bara bara blir ett evigt kalorijagande! glöm inte det! 😀

Kommentarer är stängda.