Tandis nästa! 2


God middag!!

Vet att bloggen är supertråkig just nu! Ber så mycket om ursäkt för det, men orkar knappt göra någonting, har sååå himla ont att jag typ bara ligger i soffan hela tiden! Och dricker vatten, massor med vatten, blir säkert minst 5-6 liter, inte så vettigt kanske, går typ på toa stup i kvarten men det är de enda som håller smärtan i schack!

Men om en och en halv timme har jag fått tid till tandläkaren! Ska bli sååå skönt, dock blir det inte samma tandis som jag brukar gå till, men har så svårt att höra vad han säger så denna blir kanske lättare! 😀 Men det spelar ingen roll bara hon kommer fram till något bra så jag slipper ha ont mer! För jag orkar verkligen inte ha mer ont!

Så håll tummarna för mig! 🙂
puss puss


2 tankar om “Tandis nästa!

  • jennie

    Akta så du inte blir vattenförgiftad, inte bra att dricka så mycket… Men lycka till hos tandis och hoppas du slipper smärtan.

    • Emily Inläggsförfattare

      Jo jag vet, men när jag väljer mellan det och outhärdlig smärta, tar jag risken!

Kommentarer är stängda.