Sommardrömmar!


Försöker glömma bort smärtan i kinden med att sitta och spana in söta klänningar, går väl sådär, men tröttnade iaf på att äta godis! :p När jag har nått mitt mål, vill jag köpa dessa:

Vero Moda - Berit Short Dress hos Mylovebasket Glamorous - Cut Out Botton Back Dress hos Mylovebasket
Jeane Blush - Pearl Dress hos Mylovebasket Ax Paris - Drop Back Chiffon Dress hos Mylovebasket

Blev rätt deprimerad när jag såg senaste Ica reklamen, när de sa hejdå till sommaren, det är ju helt sjukt fint väder ute just nu så jag vill inte ens tänka på höst/vinter, därför lägger jag bara upp sommarklänningar!! Vill att sommaren ska vara kvar för evigt!! Särskilt den ljusgröna klänningen skulle jag vilja strutta omkring i på de vackra sommarnätterna!

Det hjälpte faktiskt lite grann, men nu måste jag till tandis, håll tummarna för mig! 🙂
puss puss