Jag är inte särskilt smart…


Morgon!

Tänker inte skriva god, för det är den verkligen inte, har inte få sova en sekund i natt, varje gång jag nästan somnat har smärtan i bihålorna väckt mig igen, varför har jag inte redan varit på VC??? Och idag är det ju söndag så jag kommer behöva lida ett dygn till innan jag kan få något mot smärtan, vet inte hur jag ska fixa detta alltså! Dessutom ju tröttare jag blir desto känsligare blir jag för smärtan, så det är ju liksom en ond cirkel… Trodde verkligen att jag tillslut skulle somna av utmattning men nej har tydligen fler vakna timmar kvar i kroppen!

Det enda som hjälper är att dricka vatten, och gurgla runt det i munnen, så gissa hur mycket vatten jag fått i mig i natt liksom?! Och hur många gånger jag varit på toa?? Var 10-15 minut var jag på dass och fyllde på min 2 deciliters glas så ni kan ju räkna lite lätt! :p

Idag kommer fokuset vara lågt på det mesta, blir en kalorifri dag, och chansen är nog ganska stor att den även blir näst intill motionsfri! Mitt mål med dagen är att somna i soffan, det suger verkligen då jag ska tillbaka till jobbet igen vid halv 8 och kommer antagligen inte göra någonting vettigt på hela dagen… Men samtidigt kroppen behöver sömn och det är ingen idé att plåga sig själv.
puss puss