Plus ett halv kilo!


God morgon bloggen!

Inte världens roligaste grej att starta dagen med att se att man gått upp ett halvt kilo! Fem satans hekto! Men egentligen inte så konstigt då jag inte hållit dieten på en hel vecka! Det blev utgång och fira mamma igår, så de gick inte direkt ihop med kalorimålet!

Men tror jag behövde det här för att komma in på rätt väg igen! Nu måste jag verkligen ta tag i mig själv, att äta skit varje dag och inte rida/träna så mycket som jag ska leder ju såklart till viktuppgång, den ekvationen är ju inte så konstig! Så nu när jag provat att äta skit en vecka och de gick jag upp 5 hg ska jag prova att hålla målen varje dag i en vecka och se var jag hamnar då! 😉 Och sen hålla det. :p

Det värsta är bara att det står en gigantisk skål med godis i köket, ca 7-8 hg kvar, det är en grym frestelse!! Men nu ska jag låta bli!

Sen har jag kommit på att matbilderna nog kommer hamna på min Instagram, heter Elmseld där med! 😀
puss puss