Full rulle hela dagen!


God kväll kära läsare!

Halv 9 i morse åkte jag till mamma och lite över 19 var jag hemma igen! Förutom knappt 1,5 timmes bilkörande uppdelat på tre gånger har jag nästan inte suttit en enda gång under hela dagen, det har verkligen varit massor att göra hela tiden! 😀 Har sett massor med urfina bebisar och mycket mer i hästväg, men vill ni veta mer om det får ni gå in på hästbloggen!

Iaf så är jag rätt nöjd med dagen ur kalorisynpunkt, det blev köttfärssås och spagetti! Vägde dock inte spagettin, fy mig gillar inte riktigt att höfta då de kan bli så himla fel! Men iaf gissade på 200g kokt spagetti, tror inte det var så mycket, men vill inte ta för lite heller, och sen med min köttfärssås som jag beskrev i ett tidigare inlägg(supermager nötfärs, krossade tomater, vatten, buljong, lite redning, vitlök och massor med kryddor) blev det 278 kcal för pastan och faktiskt 278 kcal även för köttfärssåsen, så det slutade på 556 kcal, och då var jag verkligen DÖÖÖÖhungrig så min portion var mycket större än vanligt! Verkligen så god, snabblagad och nyttig mat! Mums!! Sen ska man ju såklart ha en smaskig sallad till men då jag inte orkade lyfta ett finger i matlagningen, förutom kryddningen, älsklingen är grym på att laga mat så länge jag får krydda den! 😉 Blev de inga grönsaker då älsklingen tycker sånt är överflödigt! 😉

Sen blev det dock en hel del godis också fyyyy mig, särskilt som jag inte vägde det, men tror det jämkade upp ganska bra med allt springande idag! 😉 Räknade in 75 gram, så jag fyllde kaloristapeln ordentligt iaf! Nu är godisskålen snart tom, äntligen!! Så jag kan snart få slippa den frestelsen iaf! Och på måndag, absolut senast tisdag ska jag till vårdcentralen och kolla upp mina bihålor, är trött på att de förstör min diet hela tiden!! Är ganska trött på att ha ont också! 😉
puss puss