Dags att ta tag i mig själv!


God morgon underbara läsare!

Revbenen smärtar, ryggen bultar, magen är fortfarande lite ledsen, men gud vad mycket bättre jag mår idag!! Idag är jag taggad som sjutton att iaf lyckas med en dag före invägning! Ska ju väga mig i morgon och jag tvivlar på att jag kommer få några roliga siffror alls, har ju fuskat typ varenda dag! Skulle jag ha gått ner ens ett gram har jag gårdagen att tacka för det, tänker inte gå in på detalj men jag mådde ingevidare igår, gjorde egentligen bara två saker, hängde över toastolen och låg som ett kolli i soffan, det var inte förrän till middagen jag lyckades få i mig något som stannade nere, kebab blev det, jag vet uronyttigt och jag kan väl säga att eftersom det tog nästan en timme att få i mig det att kallt är det verkligen ingen höjdare! :p De sista åt jag liggande i soffan för när jag satt upp mådde jag superilla! Blä vilken skitdag det blev igår!

Men idag blir det nya tag, även om jag nog ska ta det lite lugnt! Men det maten är det iaf hardcore som gäller! 😀 Eller snarare softcore, eftersom jag inte vill hamna framför toastolen igen äter jag bara saker som är snälla för magen, till frukost blev det yoghurt och lite mini havrekuddar, till mellis blir det risifrutti och till lunch varmakoppensoppa!

Sen får vi se med middagen, mamma kanske kommer ner så ska vi gå ut och äta, hon fyllde ju år igår, men eftersom jag inte direkt gjorde mig för restaurang igår flyttade vi det, men det kanske blir imorgon istället och isåfall blir det köttfärssås och spagetti till middag, mums och på mitt sätt nyttigt värre! Superfettsnål nötfärs, krossade tomater, vatten, kryddor och buljong eller kalvfond och lite mjöl till redning! Ja just det och pressad vitlök ska det vara i, helst massor, men minst 1-2 eftersom älsklingen inte är något fan av de! Så i den maträtten är det bara mängden pasta som bestämmer om det är nyttigt eller inte, lite pasta, ca 100g kokt och massor med sås och grönsaker så blir det nyttigt värre! 🙂 Blir det de till middag återkommer jag med kalorierna! 🙂
puss puss