Studietankar… 1


Gud ibland skulle jag vilja gömma mig under en sten, denna sommar har varit såååå himla skön, utan en tanke på studierna! Men efter ett mail om att vi hade tio dagar mindre än jag trodde på oss med examensarbetet och att en av de tre tentorna jag hade tänkt göra nu är om en vecka. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med tentorna, sist gång jag gjorde de här tre tentorna gjorde jag en i veckan i rad vilket gick åt pipan med U på allihopa, så det känns inte som en jättebra idé att försöka gör dem alla på typ en vecka.. Men än så länge verkar det ju snarare som att det bara blir en, för jag har inte fått någon info om de andra två alls än!

Men sista dagen att anmäla mig är imorgon, så jag har tills dess att fundera, det jobbigaste är att jag egentligen jobbar den dagen och då jag är den man ringer när man är sjuk eller vill byta dag ser ni kanske mitt dilemma. Annars funderar jag på att vänta tills tentorna kommer igen till våren, och bara göra klart examensarbetet nu… Shit smojs i huvudet, men samtidigt har jag inte råd att flänga mig över landet just nu! Ska ju ändå plugga ett år till så det hade kanske varit de lättaste, hoppas bara att jag får behålla min plats, på folkvetenskap C är någon kurs där jag saknar än..

Nu tog smärtan över iaf så nu går jag over and out!
puss puss


En tanke om “Studietankar…

Kommentarer är stängda.