Kul start på dagen!


God morgon darlingar!!

Vaknade med bultande tinningarna och mulet och blåsigt väder så chansen att det blir cykla till stranden idag försvann ut genom fönstret! 🙁 Så vad ska man göra istället då?? Känns som vi inte gör mycket mer än sitter och ugglar i våran lägenhet HELA dagarna! Så det får det vara slut på nu! Frågan är bara med vad!

Men kanske en tur till Snogeholm och gå en riktig långpromenad hade varit underbart, det är sååå himla fint och man kan verkligen irra runt där i flera timmar utan att ens behöva gå i närheten av samma ställen! 😀 Vi kanske till och med kan ta med oss en picknick och mysa till det ordentligt! 😀 Lite grillad kyckling, en baguette, massor med körsbärstomater och något gott att dricka är för mig den perfekta picknicken! 🙂

Men nu får det nog bli lite frukost, och sen ska jag bli bättre på att fota de jag äter så jag kan lägga upp allt jag äter! 🙂
puss puss