Hårtips 4


När jag var hos frisören sist köpte jag ju ett schampo för min kliande hårbotten, Wella SP Balance Scalp Shampoo, självklart hittade jag nu de schampot på internet på Bellbox för ett lägre pris! Suck så typiskt mig! Jaja min vanliga tur, och hade jag inte köpt de hos frisören hade jag nog aldrig kommit på tanken om just de. :p

I alla fall, jag vill verkligen hylla det, för min hårbotten har aldrig känts bättre, den är så himla fräsch och okliig i brist på bättre ord! 😀 Är ganska sugen på att prova resten av serien också, finns både som inpackning, lotion och energy serum :

  

Speciellt lotionen var jag väldigt sugen på, efter att min Moroccanoil tog slut har jag varit ute efter en ersättare, då jag tycker den kunde ge en lite väl fet yta, har idag använt Bodyshops underbara alltiett olja som funkar jättebra men kan bara användas när håret redan är torrt och det är så himla tråkigt att håret ska kännas strävt och tråkigt fram tills dess! Så när lönen kommer ska jag nog införskaffa en sån! 😀

Konstigt bara att det inte fanns med något balsam i serien men de Björn Axen balsamet jag har, Björn Axen Organic Sensitive Scalp Conditioner är helt underbart så de kan jag också verkligen rekommendera speciellt för torrt halv sönderblonderat frissigt hår! De gör underverk, första gången mitt hår inte är frissigt sen jag började blondera! Me Love!
puss puss


4 tankar om “Hårtips

 • Linnea

  Min hårbotten är lite av ett helvete och jag brukar få som röda utslag som kliar och då kliar jag och så blir det värre osv och det enda som hjälper är den där masken. Den är verkligen såååå bra. Har testat schampot oxå men det gjorde inget större intryck på mig jämfört med masken, så har du hårbottenproblem, TESTA DEN! Håret blir väldigt mjukt av den oxå, men nackdelen är att den tynger ner håret liitegrann och det blir fett ganska snabbt oxå, men jämfört med hur min hårbotten skulle vara annars så är det smällar jag kan ta^^

  • Emily Inläggsförfattare

   Usch det låter hemskt jobbigt! Men vad bra att masken funkar så himla bra, nu bara måste jag prova den! 😀 Tack för att du delade med dig! 😀
   puss

Kommentarer är stängda.