Skitsmärta!!!


Det börjar bli bra tröttsamt! När jag har så sjukt ont i bihålorna äter jag typ hela tiden, av två anledningar, att smärtan mildras under tiden jag äter och för att jag bli liten och ynklig och tröstar mig med socker! Smart or Not!!! Så jag har ingen aning om vad jag landande på idag, middagen funkade ju med ShapeUp målet eftersom jag hade så mycket kvar efter frukosten, och jag hade till och med 254 kcal kvar, men med glass, ca 70g choklad och en sur godissnurra, gick jag ju lite lätt över dagens mål också, Suck!

Imorgon får det nog bli sjukan för min del, känns som detta inte kommer släppa på egen hand har haft det i ett par veckor nu…

Kan ju liksom inte bli fet på kuppen till tillfrisknad!! HAHA nja är väl mer smärtan som jag vill bli av med! Men imorgon ska jag fan ta mig hålla igång hela dagen så jag har råd att misslyckas lite på kvällen och sen är det bara glass som gäller när jag har ont inte godis och choklad, de hjälper mycket sämre och är ca 2,5 gång så mycket kcal i! Önskade verkligen att jag gillade ren sorbet, uppblandad med glass är det gott men inte ensam, men det är kallt och innehåller mycket mindre kcal, jaja inte mycket att göra!

Mår jag bra imorgon och vädret tillåter ska vi cykla till standen, hoppas vattnet är hyfast annars blir det nog bara lite solande, men då får jag iaf ordentligt med motion minst en mil! 🙂 Sov så gott nu!
puss puss