Me want new shoes! 2


Om någon har missat att jag är en skoälskare, är det väl egentligen inte så konstig med tanke på att jag inte har lagt någon större energi på det på ett bra tag! Är ganska kräsen när det gäller skor, och av någon anledning är alltid mina favoriter snordyra, men titta kan man alltid göra och hur läckra är inte dessa par på Bubbleroom, klicka på bilderna om ni vill läsa mer:

 

När jag blir rik ska jag köpa dem alla! Haha eller kanske när lönen kommer, i så fall får det nog bli de med engelska flaggor på tidningspapper, hur snygga var inte de?? Och hade nog nästan fått in dem i budgeten! :p Fast i och för sig var de silvriga och såååå läckra! Nästan tur jag har två veckor på mig innan jag får lön så jag kan bestämma mig! 😉 Men jag vill ha dem alla!! Haha och egentligen hade jag tänkt titta på nya gympadojor, varför hamnar jag alltid på HighHeels avdelningen?? :p
puss puss


2 tankar om “Me want new shoes!

Kommentarer är stängda.