Dag för ny vecka!!


Tjena mors!
Helgen har verkligen gått uuuuuurdåligt i matväg, godis, glass, popcorn och kex och ost! Fyyy på mig! Men gott var det iaf! :p Haha men skiten jag åt igår ser jag som segermat för att de gick så himla bra på tävlingen! 😀 Men nu ska jag vara duktig resten av veckan, det enda som förstör för mig är mina bihålor, men det verkar som det är på väg bort för i morse vaknade jag helt utan både smärta och ömhet och det har jag inte gjort på ett bra tag! 🙂 Skönt värre, det var inte förrän typ för en timme sen som jag började känna av dem och tog en Sinova, nu får dock gärna försvinna igen! 😉

 

Min frukost, en smörgås, två knäckebröd, ett ägg och min brustabletter, nyttig och gott! 462 kcal landade det på, alldeles lagom! 🙂 Den linjen ska jag satsa på idag! 😀
puss puss