Sträck på dig!!Klicka på bilden för en större version!

God middag världen!
Idag har jag infört en ny övning för att förbättra min hållning, som jag ska genomföra varje gång jag är ute med hundarna, så minst 2-3 gånger om dagen(hundarna är ute minst 3 gånger varje dag men när jag jobbar heldagar är älsklingen ute med dem). Tror det är smart att knyta övningar till något som man verkligen gör så ofta man tänkt för att det ska bli av. 🙂

Övningen går ut på att jag inte bara ska sträcka på mig och dra tillbaka axlarna utan också att jag för inte glömma och sjunka ihop igen ska jag fästa blicken högt uppe i molnen, detta för att nästan få en lite för bakåt tippad hållning som sträcker ut magmusklerna ordentligt. Har precis provat den när jag nu var ute med hundarna på lunchrunda ca 15-20 min, och mina magmuskler gråter verkligen!! :p De märks att jag gått ihopsjunken alldeles för länge när magmusklerna är så korta!

Dagens frukost blev varken särskilt nyttig eller liten, vi värmde frukostbullar i ugnen och åt med sylt, kaviar och gräddleverpastej! Mums, landade på 587 kcal! Så nu har jag 838 kcal kvar dock tvivlar jag på att det blir någon lunch idag, åt ju liksom för knappt två timmar sen  så hungern är ganska låg nu! 😉 Haha men tänkte det får bli en Risifrutti, vid 15 och middag vid 18-19, fiskgratäng! Mums! Så följer jag bara den planen lär det funka, och eftersom jag ska tävla imorgon blir det ju inte heller några oplanerade spritkalorier! 😀
puss puss