Nya shorts


Byxor & shorts , Darling Shorts , Nelly Trend - NELLY.COM Byxor & shorts , Perfect Shorts , Nelly Trend - NELLY.COM Byxor & shorts , Denim Dip Dye Shorts , Three Little Words - NELLY.COMByxor & shorts , Ikat Panel Denim Shorts , Reverse - NELLY.COM Byxor & shorts , Denim Lace Shorts , Three Little Words - NELLY.COM Byxor & shorts , Unique Shorts , Nelly Trend - NELLY.COM

Har krympt ur två av mina shorts, de ena paret ä så stora att jag nog nästan jag stoppa ner Bobblan i dem! :p Inte för att jag klagar men det blir inte så snyggt när man drar ett linne över och de bucklar ut överallt! Så nu sitter jag och drömmer min bort bland alla läckra shorts på Nelly.se! 🙂 De finns så himla många snygga!! Dock tycker jag det är viktigt med detaljer, ett par som bara är blåa är så himla tråkiga! De i mitten i den under raden med spets på är bara sååå snygga!
puss puss