Snabbis!


Ligger just nu i sängen, ska strax nanna, ganska tidigt för att vara jag, men av någon anledning låter inte min bihålor mig vara glad särskilt länge, och nu bultar det som tusan igen… Så jag tänkte att sova innan det bli allt för illa är nog en bra idé! 😀

Ber om ursäkt i förhand för att denna bloggen kanske kan bli lidande för att det är så mycket som ska fixas med den andra just nu, saker jag inte tänkt på på väldigt länge eftersom jag gjorde det i början och de var ju ett tag sen kan man säga! 😉 Men ska försöka hålla liv i denna iaf! 🙂

Provade det nya balsamet, Björn Axen, organic conditioner sensitive scalp, idag det var superbra, var lite tveksam i duschen då håret kändes ganska strävt men när det torkade blev det superbra, mycket mindre friss än vanligt! Tumme upp på det! 😀

Men nu dör jag snart av pain, så god natt!
puss puss