Fix och trix!


God morgon rara läsare!

Håller på att fixa och ändra lite med bloggen! 🙂 Cajan har fått en liten sida, väntar fortfarande på bilder så den är lite ofullständig! Än så länge har ingen varit för att jag hästifierar bloggen, konstigt då jag trodde jag iaf hade ett par hästintresserad läsare! Men men jag hade väl fel kanske fel.. Iaf så kommer jag nog inte göra om denna bloggen så mycket, vissa saker måste jag ändra för de är lite ouppdaterade! 🙂

Men sen jobbar jag med att få till en subdomän där jag kommer skiva om hästar istället! Så blir det kanske lite mindre hästar här istället! 🙂

Dock vet jag inte vad jag ska skriva om istället, ni säger att den är bra som den är men över 80% av mina inlägg handlar ju om hästar och om jag strippar bort det blir det inte mycket kvar här ju! Så ni kan väl vara lite mer specifika? Vad vill ni läsa om?
puss puss