Hästifiera bloggen? 4


God förmiddag sötnosar!

Har gått och funderat ett tag på om jag ska hästifiera bloggen, skriver ju nästan uteslutande om min ridning just nu, och det känns som att det kanske är dags för en förändring då bloggen från början är utformad för att berätta om min väg mot min modelldröm, som just nu är väldigt lagt på hyllan, väger för mycket, visserligen en bra dag bara ett halvt kilo över gränsen för att jag ska börja ställa mig framför kameran igen men vill verkligen slippa dra in magen på varenda bild, så jag tror jag väntar tills jag har nått mitt viktmål innan dess! Och dit är det en bit kvar så att säga! :p

Men samtidigt vill jag ju veta vad ni kära läsare tycker, hade ni gillat att jag hästifierade bloggen och skrev mer om hästar? Självklart kommer jag fortfarande skriva om lite andra saker i mitt liv också och när flytten väl är här kommer den såklart ta upp en hel del av bloggen! Eller vill ni att jag har kvar den som den är? Kanske till och med skriver mer om modellandet även om det tar upp extremt lite av mina tankar! :p Eller ni kanske vill att jag inriktar mig mer på kost/träning, pysslar ju ganska mycket med det, både eftersom det är ett intresse och för att jag vill nå min målvikt helst innan vi flyttar, 5,5 kilo på 87 dagar/12,5 vecka borde väl inte var omöjligt? 🙂

Så berätta vad ni tycker, ingen kommentar är för dum! Jag vill veta!! 😀
puss puss


4 tankar om “Hästifiera bloggen?

 • Lina

  Jag läser din blogg regelbundet, tycker det är roligt att följa dig även om vi bör långt ifrån varandra :-)! Jag skulle tycka der var roligt om du dela med dig mer tankar, idéer, musik o film o vad du o P hittar på :-). Kost o träning. Mer vardagsbilder! Bara förslag men det ville du ha :-)!! Kramar på dig!!

 • MariaP

  Eftersom jag själv är hästintresserad så tycker jag att en sådan förändring är jättepositiv! 🙂 Älskar att se ridbilder och filmer 🙂

 • Ida

  Kul att höra att sinnova forte funkade! 🙂 Vet hur j**la ont det kan göra! Jag tycker du ska köra på det som du gjort innan med bloggen. En blandning av allt, men samtidigt är det ju din blogg å du gör vad du vill med den! Kram

 • Therese

  Hej!
  Jag tycker inte att du skall börja skriva mer om ditt hästliv.
  Bloggen som den är nu tycker jag är superbra men jag scrollar gärna förbi om det blir för mycket hästeri.. Bara min åsikt.

  Ha det bra! /Theresé

Kommentarer är stängda.