No pain, no gain 1


God morgon världen!

Ni kan inte fatta hur lycklig jag är över att det är morgon!! Ännu en plågsam natt bakom mig! Och idag ska jag till apoteket och köpa Sinova Forte som Ida så snällt tipsade om, hoppas verkligen det funkar för jag står inte ut mycket längre till!! Håll tummarna för mig!!

Bara drygt att apoteket inte öppnar förrän 10, det ena hade till och med stängt idag av någon konstig anledning! :S

Ridningen igår gick strålande, Cayola var superfin, vi red på en stubbåker, har aldrig ridit på ett fält innan och har nog aldrig suttit på en häst som inte vid någon tillfället velat sticka med mig, det har väl aldrig hänt något förutom när jag red barbacka på min ponnyhingst, och inte ens då var det något större! Men Cayola försökte inte en enda gång varken öka takten eller byta riktning hon bara lugn och glatt galopperar vidare! 😀 Min fina fina lilla docka! 😀

Nu ska jag försöka peta i mig lite frukost så jag kan stå utanför apoteket prick klockan tio! Ska till mamma sen så frukosten måste jag hinna med innan dess!
puss puss


En tanke om “No pain, no gain

Kommentarer är stängda.