Snälla sluta plåga mig!!! 1


Gaa, det känns som mitt huvud ska explodera!!! Har haft ont i vänster kind- och käckben plus örat i ett par dagar, men oftast bara på kvällen och en hemsk natt, men i natt var lika hemsk, och detta är den första morgonen jag fortfarande har ont! Tippar på att det är bihålleinflammation och så länge jag bara har ont och inte är sjuk på något annat vis känns det meningslöst att gå till vårdcentralen, vet redan vad det kommer att säga, ta en panodil och vila ett par dagar så går det över, utgången är till vänster, glöm inte att betala i kassan!

Hade tänkt vara på väg till stallet redan nu men vet inte riktigt hur jag ska kunna sätta en hjälm på mitt bultande huvud… 🙁

Tror jag börjar med något enklare som typ att måla naglarna och sen gå ut med hundarna, håll tummarna att det går över, ska och jobba om mindre än 5 timmar också!

Förresten håll tummarna för älsklingens bil också han är och besiktar den just nu! 🙂
puss puss


En tanke om “Snälla sluta plåga mig!!!

  • Ida

    Pröva att köpa Sinnova Forte på apoteket. Det brukar hjälpa bra om man har ont i bihålor eller är täppt i näsan. De är ganska dyra (typ 90 kr) men de är effektiva! Hoppas du mår bättre snart! kram

    Ps. Skriv gärna svar på min blogg! Ds.

Kommentarer är stängda.