Dressyrprinessan!


Jisses vad bra min lilla docka gick idag och jag tror problemen hon haft med att hålla sig på alla fyra börjar gå över, för trots att jag red ner till ridhusen, förbi ett par hästar som hon är väldigt kär i och inte vill lämna och sen vidare till paddocken, förbi ett par superläskiga stora blomsterkrukor som jag nu i efterhand funderat på om hon ens gått förbi innan ensam.. Hon som hyr stallet kommer alltid springande när Cajan står på bakbenen och leder henne förbi det läskiga, bra eller dåligt tänker jag inte svara på känner mig bara som en treåring som inte kan rida.

Men iaf idag gick hon förbi allt och även om hon stannade och tittade lite på blomsterkrukorna var hon inte ens nära att resa sig! Score!! 😀 Så redan när jag kom in på ridbanan var jag överlycklig att hon sen inte heller reagerade något större på all skit som står överallt gjorde mig ännu lyckligare!!

Så när hon började dansa fram redan när jag fattade tyglarna, brukar iaf behöva en stunds uppvärmning innan hon mjukar till sig, kändes det lite som jag dött och kommit till himlen!! 😀 Haha jag vet låter ganska löjlig men så himla nöjd med min lilla häst, hon börjar dessutom bli starkare i galoppen, score igen!! Dock tror jag inte vi har riktigt samma kommando för galopphjälpen då hon lätt fattar fel, ska nog maila förra ägaren och höra, för jag har haft det problemet innan med tyska hästar, är ju onödigt att lära om henne, lättare att jag vet vilka knappar jag ska trycka på! 😉

Men en sak som tog mig tillbaka på jorden var mina lår!!! Skit vad trött jag blev, det typ pulserade i hela låret! :p Haha så nu måste jag få in lite mer rutin på dressyrträningen tänkte sätt två dagar i veckan, måndag och torsdag ska bli dressyrdagar om jag inte ska träna vill säga, men det tror jag kommer bli bra!! 😀
puss puss