Shopping, naglar och min klocka


Hehe var helt säker på att jag skrivit om vad jag shoppade i fredags, men tydligen inte!! Haha knasmig! Det blev ju som sagt en våg, som dessutom funkar super! 🙂 Den visar lägre och lägre siffror och idag var de stor skillnad mellan den och min gamla?! Haha 5,6 kilo kvar till mitt mål! 😀 Sen blev det även en låda med äppelcidervinäger-tabletter, bra för magen och ska hjälpa till med viktnedgången! 😀 Och en låda med hästgodis till söta Cajan! 🙂

Sen fick min klocka ett nytt batteri, matchar den idag med rosa naglar, haha det ser ju lite dystert ut så jag tänkte busigt rosa kunde passa! 🙂 Men med sandalerna gick jag på en nit, de var inte på rea och 500:- för ett par sandaler som passar jättebra på ett par solbrända känns inte så värt på mina blek fötter!! :p

Och en liten bild på schampot jag köpte idag, 200:- som ska hjälpa min kliande skalp, återkommer om två veckor om det funkade eller inte! 🙂
puss puss