Shopping, shopping, shopping!


Hello världen!

Idag har jag stora planer! 😀 I det här härliga vädret kan man ju inte låta bli att gå på en shoppingtur! 😉 När jag var yngre sa jag alltid till mig själv att när jag blir vuxen och har ett jobb ska jag inte bli som vanliga Svenssons och shoppa upp hela det första jag gör, utan hushålla så jag har pengar kvar hela månaden, för det ser verkligen urlöjligt ut när folk handlar som galningar samma dag som lönen finns på kontot. Vilken smart unge jag var va?! Inte lika smart lägre, för även om jag oftast inte storhandla den 27-de för att det är så mycket folk, har jag alltid mycket bättre ställt de två första veckorna efter lön än de sista, och hade det inte varit för älsklingens mycket bättre lön(han är inte mycket mer sparaktig än jag) hade min kost nog bestått av väldigt mycket nudlar! 😉

Men iaf slut på moralpratet, idag ska jag shoppa! Först och främst ska det bli en våg, min gamla börjar tappa färg på skärmen går nästan inte att se vad de står! :p Kikade på en på rusta igår för 149 kcal, som mätte allt till och kaloriförbrukning, tror det får bli en sån! 😉 Sen ska jag också lämna in min klocka, batteriet har dött, och så fick jag ett tips om jättefina sandaler till halva priser på Åhlens som jag måste spana in, skulle också behöva ett par nya gympadojor mina gamla ramlar snart sönder så kanske en tur på intersport eller teamsportia också. Och till sist ska jag sticka in hos min frisör och beställa tid för klipp och färgning för både mig och mor! Det behövs verkligen mitt hår ser såååå tråkigt ut! :p

Sen blir det ju alltid något mer, men ska försöka hålla mig lite, ska vara lite vuxen och försöka få ihop en lite budget inför flytten och även för bilen som nog behöver en del lagning, flytten har dock blivit framflyttad enda till den förste november, supertradigt. 🙁 Så istället för 5 veckor som hade tänkt i början är det nu 14 veckor innan vi får flytta, nästan 100 dagar(98) innan vi äntligen får lite mer plats. Mitt i Halloween dessutom så inte nog med att det inte finns en chans att jag kan planera en egen Halloweenfest, jag kommer inte heller ha tid att gå någon annan!! Petitesser jag vet eftersom jag knappt kommer ihåg när jag var på Halloween fest sist och än så länge har ingen av mina polare någonsin gjort någon, men iår kommer säkert alla göra det bara för att!! Haha jaja jag får iaf en större lägenhet, skulle bara vilja ha den nu!!!
puss puss