Glass för hela slanten!


Gud vad varmt det är i dag!! Har redan fått i mig tre glassar och det finns nog en risk att det blir fler… 😉 Glass är gott! 😀

Var ute och red i förmiddags, försökte passa på innan den värsta värme, men det var verkligen varm nog som det var!! Idag red vi ut och tränade övergångar, tror hon får vila i morgon då hon var väldigt ouppmärksam idag och det brukar vara en indikation på att hon är trött. Men har inte riktigt bestämt mig, då jag ska till Bohuslän på lördag och antagligen inte hinner rida då så kanske jag skulle hoppa lite imorgon istället, det tycker hon ju är väldigt kul så då kanske hon kan fokusera bättre! 🙂

Tänkte inte satsa på höghoppning utan istället på läskigt, för hoppa kan hon är viktigare att hon inte tittar på läskiga saker! Så tunnor, grindar och alla andra läskiga saker jag kan hitta i ridhuset! 😀 Inte för att hon tittade direkt på hoppbanan, men det kanske kan hjälpa mot tittigheten i terrängen också! 🙂 Tills jag har möjlighet att terrängträna får jag ju ta till alla medel jag kan! 😉

Nu ska jag plugga på vårt examensarbete! See u Later!
puss puss