Gamla och nya lägenheten…


God morgon underbara världen!

Vi orkade inte städa klart allt igår kväll, det blev så himla sent, så vi gjorde klart resten idag, dock kan det nog dröja ett tag innan någon kommer och tittar så vi får nog göra om det då, men det känns iaf väldigt gött att ha en ren och fin lägenhet! 🙂 Det finns en risk att vi inte kommer kunna flytta förrän i början eller slutet av Oktober, tydligen hade det blivit lite strul för dem som bor i våran nya lägenhet så att de kanske inte kan flytta förrän då! Lite synd för det är ju bra mycket trevligare flyttväder nu än i Oktober, men annars gör det inte så mycket för oss, tycker dock mer synd om dem då de har en liten knatte på väg och ju längre tiden går desto jobbigare måste de ju bli för henne att flytta..

Eftersom det blev städning nu på förmiddagen kom jag inte ut till stallet tidigare än igår som jag tänkt utan jag får helt enkelt leva med flugorna och kläggen! Inte hela världen det större problemet är att jag inte riktigt vet vad jag ska göra, hade velat träna dressyr, men nu när mitt ringfinger äntligen börjar läka vill jag helst inte slita upp det igen. Jag vet, jag borde rida med handskar, men vet ni hur varmt det är?! Dessutom tycker jag man får ett sämre grepp om tygeln med handskar! Så ska jag rida ut istället och skona min hand? Men samtidigt känns det som att jag inte kan sitta och bara rida ut hela tiden ju!

Något som gör mig väldigt frustrerar är att nu har det gått flera dagar sen jag mailade flera stycken om träningar i både hoppning och terräng och har inte fått ett enda svar, dessutom jagar jag grannen för att höra om dressyrträning, men nu sa älsklingen att de kanske har semester och är i sitt sommarhus, då är det ju inte så lätt att få tag i dem liksom!! Nu är det ju dessutom exakt 3 veckor kvar tills nästa tävling jag är sugen på, Terränghästprov på Gärds RF, alltså bara terrängmomentet i fälttävlan. Men utan träning är det ju helt meningslöst att tänka på liksom!

Fast jag har en plan b, får jag inte löst det med terrängträning inom det närmaste, har det en pay&jump här i stan den 12/8 och anmälningstiden dit går inte ut förrän den 10/8 så isåfall tänker jag vara med där i 80/90 eller 90/100, hon gjorde ju hoppningen strålande i söndags och den låg ju på 95 cm så det lutar nog åt 90/100 men det får jag känna mig för fram till den 10-de! 🙂 Tänker ju inte ta kål på min lilla häst! 😉

Men nu måste jag till stallet innan den lilla vinden som fläktar också försvinner, jag ändrade mig det blir markarbete över bommar idag! 😀 Hon är ju lite orutinerad så det tror jag skulle passa fint!
puss puss