Jogging och städning!


Ja just det oct tvättning, det är väl ungefär att jag har pysslat med hela dagen, var ute och red en lång joggingtur med Cayola redan på förmiddagen, ovanligt för att vara mig, men ska nog försöka gör att till en vana! 🙂 För det var riktigt nice, imorgon ska jag nog försöka vara ute ännu tidigare innan det hinner bli så dövarmt som det var idag, inte för att jag klagar på värmen men den lockar fram sjukt mycket klägg och de är så äckliga! Plus att stackars Cayola blir ju alldeles svettig av värmen vilket gör kläggen ännu värre! Men förutom kläggen gick ridturen strålande, Cayola gick super och vi travade och galopperade nästan hela rundan, och de var inga problem det märks att kondisen blivit mycket bättre! 😀

Nu när vi ska ha en ny lägenhet ska det ju komma folk hit och titta på våran, så vi fick en dag på oss att snygga till den, eller snarare vi bad om det för här är inte så fint! :p Så det har vi spenderat större av dagen med, och kommer nog fortsätta ett bra tag till med! Konstigt att det kan bli så mycket skit på ynka 40 kvm. Haha! Tillbaka till städning! Kommer kanske en liten bild eller två när vi är klara i kväll! Håller på att tvätta ett par överdrag till dynor i soffan och dynorna i säg fäller ganska bra med fjädrar så det är ingen idé att damsuga förrän överdragen är klara så vi lär inte bli klara förrän sent! 😉
puss puss