Vi ska flytta!!! 4


Wiii!!! Svävar bland molnen just nu! Vi ska inte så långt, bara 2,5 km men det blir mycket större, från 40 kvm till 66 kvm! :O Ett riktigt kök, ett badrum som är större än ett frimärke, ett sovrum som man inte behöver snubbla över sängen för att komma in i och massor med klädutrymmen inkl en walkincloset! 😀

Det kommer bli underbart och vi ska flytta om 5 veckor! 😀 De ligger lite utanför och området är ett föredetta ”slumområde” men det var stor skillnad nu när Hp har köpt det,   så hyran blir knappt en tusenlapp högre, nice värre! 😀 Kommer bli helt underbart, och de har också en egen uteplats och är inte lika ”lägenhetsaktig” då man har en egen ingång! 🙂

Det kommer bli ashäftigt! 😀 Dock bor de första gästerna fortfarande kvar så jag kunde tyvärr inte ta några bilder, men så fort de har flyttat ut kommer jag ta massor med bilder! 🙂
puss puss


4 tankar om “Vi ska flytta!!!

  • Lina

    Va roligt för er!! Grattis till en helt gemensam tvåa!! Då får jag komma o hälsa på nångång när ni bott in er :-)!! Kram på er!!

    • Emily Inläggsförfattare

      Tack!! 😀 Absolut, när vi fått tag i en större soffa så är du hjärtligt välkommen! 🙂 kram kram

Kommentarer är stängda.