Strålande start!


God förmiddag underbara läsare!!

Strålar av lycka just nu, fick 57% på dressyren och då tyckte jag inte det gick något vidare, vi var båda ganska spända, känner att jag kanske fokuserade för mycket på detaljer, för det var ganska basic! 🙂 Sen har jag verkligen en väldigt fin häst, eftersom jag fick 57% hade jag ju femmor och sexor rätt igenom, förutom på gångarterna där fick jag en 7-a! 🙂 Och som kommentar står det, ”Trevlig häst” :D.

Hoppning gick ännu bättre, en rivning, ur en kombination, vi har aldrig ridit kombinationer innan så jag är superglad att vi ens kom igenom den, Cayola är verkligen grym för självförtroendet, hon tvekade inte på ett enda hinder och hon kan verkligen hoppa!! Var typ en halv meter över varenda hinder! :O Mamma sa sen att till och med domarna drog efter andan när hon flög över en oxer som om den varit 1,5 meter hög! 😀

Hehe placeringsmässigt ligger jag inge vidare, 5 från slutet, men är ändå jättenöjd att jag faktiskt får starta i terrängen, hade ju liksom varit jättesurt att vägra ut sig eller om jag rivit fler än 4 hinder så hade jag inte fått vara med på terrängen och går det bara bra där så ska jag nog stiga ett par placeringar iaf! 🙂 Men som sagt är supernöjd och detta känns verkligen som en super första start i fälttävlan än så länge har allt varit väldigt positivt! 🙂

Håll tummarna för mig i terrängen!! 😀
puss puss