Katastrofalt slut. 2


Vi kom aldrig länge än till hinder fyra i terrängen, allt blev kaos och genomförde världen snabbaste framridning på ca 3 min pga massor med strykningar! Första stoppet kom redan på första hindret, andra på det andra och vid fjärde var det alltså slut efter två vägringar.. Grymt besviken på mig själv, men har redan hittat en ny tävling och idag lärde jag mig massor. Och mamma fick iaf ett par fina bilder på de enda hindret som vi kom över utan fel, de tredje. 🙂 De kommer så fort jag får dem! 🙂

Men nu ska jag lägga det bakom mig och är påväg på Magnus Uggla konsert. 😀
Puss puss


2 tankar om “Katastrofalt slut.

  • Jeanette

    Det var ju bara första tävlingen och du har ju inte ridit henne så länge samt att hon stått nästan över ett år, jag tycker det var modigt gjort att åka iväg! Hon kommer med massor av träning i vinter bli en riktigt bra häst tror jag, kämpa på!!

    • Emily Inläggsförfattare

      Nä precis. Nu blir det massor av träning, och har redan börjat kika på en ny tävling! Hon är en jättebra häst, det såg till och dressyrdomaren trots att vi båda superspända så det kommer bli superbra! 🙂 Jag har ju lärt mig mycket om fälttävlan denna gången så nästa gång kommer jag vara bättre förberedd! 🙂

Kommentarer är stängda.