Dressyrträning och nervositet!


20120720-125804.jpg

God middag!!

Dressyren igår gick både bra och dåligt, bra för att galoppen funkade mycket bättre med hoppsadeln och att det var inga problem att rida med längre läder med den, tre hål blev det, längre kan jag inte göra de för då räcker inte lädret ner till hållaren! Hehe.

Övergångarna gick det sämre med, ibland funkar det jätte bra och ibland struntar hon helt i att lyssna och tex halten blev sådär 3-4 meter för långt ifrån, och en gång började hon också backa!! Sen övergången från galopp till trav blir sämre ju tröttade hon blir, i slutet kastade hon sig bara ur galoppen. 🙁 Det får man inte mycket poäng för! :p

Börjar inse att vi nog inte kommer vara perfekta på tävlingen, men seriöst vem räknar med att ett ekipage som aldrig har startat i varken dressyr eller fälttävlan att göra ett perfekt dressyrprogram? Får helt enkelt göra mitt bästa och försöka ha kul under tiden! 🙂 Hur det än går kommer detta ändå vara mitt bästa resultat i fälttävlan och går det dåligt är inte kraven så stora på nästa start för att den ska bli bättre! 😉 Haha märks det att jag börjar få tävlingsnerver??

Mamma har frågat mig varför jag tävlar om jag blir så himla nervös, men det är ju kul att tävla och det är roligt att träna mot ett mål, men det som är den allra största motivation som också är lite av anledningen till min nervositet är att det är väldigt kul att vinna!! Haha jag är knäpp jag vet!

Men nu är det en annan sak jag börjar hispa över, har haft ont i halsen, vänster öra och kindben i ett par dagar, är rädd att jag börjar bli förkyld och det vill jag verkligen inte vara på söndag! Har inte direkt världens bästa kondis som det är och behöver verkligen alla krafter jag kan få för att orka med hela tävlingen! :p
Puss puss