Hängig


God morgon gott folk!

Har jobbat inatt så sitter just som en pösmunk i soffan och slötittar i Elle och på Extrem makeover weightloss, borde egentligen vara på väg ut i stallet och rida ut just nu då älsklingen kommer hem vid 14 och hade varit nice att vara klar tills dess, men kommer nog ge upp den planen och rida lite senare istället för jag är helt slut, har precis varit ute på en knappt 2 km lång tur och den sista biten fick jag nästan släpa benen efter mig!

Men tänker inte släppa allt bara för det, orkar jag inte röra mig får jag helt enkelt fortsätta läsa TR, och se så jag har med mig allt inför tävlingen och har all utrustning på rätt sätt! 🙂

Dressyren igår gick både bra och dåligt, bra på många sätt, men galoppen funkade inte alls så nu har jag lagt dressyrsadeln på hyllan till efter tävlingen, kommer åt henne för väl så hon orkar helt enkelt inte utan står bara och studsar på stället istället för att gå framåt! Så nu måste jag lägga de två sista dressyrpassen denna vecka på att öva på att rida med längre läder på hoppsadeln, men det ska nog gå bra! 🙂 Idag blir det dock bara en uteritt! Behöver sträcka ut musklerna lite! 🙂

Tillbaka till TR!
puss puss