Nu börjar det närma sig! 1


God morgon världen!

Såg precis att startlistorna för söndagens tävling hade kommit upp, jag startar inte dressyren förrän 09:50, gött för jag upptäckte just att tävlingen började redan klocka 8 vilket hade betytt att om jag startade först hade jag varit tvungen att köra härifrån klockan 6! :O

Nu blir det nog halv åtta istället, borde ju räcka att vara framme ca 1,5 timme innan jag startar, eller?! Gud börjar bli sjukt nervös!! Sen står det att hoppningen är inom 30 minuter efter avslutad dressyr, menas det att det är efter all dressyr, eller att jag måste ha hoppat inom 30 min från att jag är klar med dressyren?? Fast med tanke på att man ska göra en veterinärkontroll innan terrängprovet och det är mellan 10-13 så borde det menas att hoppningen måste ske inom 30 från att man varit på annars hade ju inte hoppningen börjat förrän 12 och då hade det ju inte varit någon idé att börja veterinärkontrollen så tidigt! Lite synd för Cayola hade nog uppskattat att vila lite mellan, men sånt är livet och så får hon vila ordentligt till terrängen istället! 🙂

Sen måste jag hitta var jag lagt min stora nummerlapp, köpte den sist gång jag skulle tävla fälttävlan, det var på Capitan min ponnyhingst när jag var 17 år, så det är ett tag sen! Sen vet jag inte vad man ska stoppa i den? Ska man skriva ut en sida från datorn och stoppa i??  Känns som jag har många olösta frågor just nu!

Men det ska nog lösa sig! 🙂 Vill bara ha den här starten bakom mig så jag har får liiite erfarenhet! Har ju liksom aldrig startat en fälttävlan så därför är jag nervös 5 dagar i förväg! Men nu borde jag nog gå ut med hundarna och sen kanske ge mig ut i stallet och ta tag i dagens dressyr, och hoppas det gör mig lugnare… Fast har jag bara 30 min från dressyren till hoppningen borde jag kanske rida dressyr i hoppsadeln, 30 min är ju liksom inte så mycket och ska jag både sadla och tränsa om, sätta dit benskydd och byta sporrar mot hoppspö kommer tiden bli sjukt tajt… Stress ja tack! :O Såg att fälttävlanshästen i stallet är tillbaka så ska nog grilla hans matte med alla mina frågor!! 😉
puss puss


En tanke om “Nu börjar det närma sig!

  • malin

    Hejsan.
    allt väl med dig idag? btw, såna shorts du har i headern har jag med, dom är grymt sköna ! 🙂
    jag har precis tagit upp mitt bloggande igen, efter fått lite mera lugn & ro i livet.
    Kolla gärna in min blogg & skriv en rad (:

Kommentarer är stängda.