Vilket avslut på veckan.


God morgon underbara läsare!

Och ja för mig är det verkligen fortfarande morgon, har bara hunnit äta frukost och gått ute med hundarna sen jag gick upp, hade en tuff kväll igår, fick migrän precis när jag skulle gå och lägga mig och de tog ett antal timmar, ett antal olika tabletter, runtpromerande i stan och extremt mycket smärta innan jag äntligen kunde lägga mig utan att kasta mig ur sängen för att kudden kändes som en stor sten med massor med vassa kanter, runt halv två..

Men förutom det var min söndag helt underbart, en av mina bästa polare kom hit, vi åt amerikans frukost, eller ja snarare brunch för vi åt den inte förrän vid två tiden! 😉 Sen satt vi och snackade skit och varför relationer blir som de blir och åt chokladbilar! Haha innan jag fick dåligt samvete och föreslog en promenad för att bränna bort bilarna, den blev över en timme lång!! 😀 Sen åkte vi till stallet och hade den sista hoppträningen innan tävlingen på söndag! Det gick super!! 😀 Ni kan se två filmer på det på slutet, och sen rundade vi av alltihopa med min favorit mat, pasta med basilikakyckling!! Och glass! Mums mums!! 😀
puss puss

[videofyme id=”573276″ class=”aligncenter”]

 

[videofyme id=”573282″ class=”aligncenter”]