Riktigt bra dressyrträning!


20120716-234040.jpg

God kväll gott folk!

Dressyren idag gick riktigt bra, nu kan jag programmet ordentligt och vi jobbade genom det en gång, blir fler i morgon! Cayola går verkligen jätte bra, nu måste jag bara få henne att slappna av lite mer och släppa lite fokus på allt annat annars kan jag nog få klagomål att formen är för hög särskilt i sista volten där man ska släppa efter på tygeln så hon sänker formen, de funkade sådär… Och sen är våra serpentinbågar lite väl yviga ibland så de ska vi också jobba på imorgon! 🙂

Sen har jag lite sadelbekymmer, där jag inte riktigt vet vad jag ska göra, Cayola går ju såklart bättre i dressyrsadeln men jag har inte lika bra kontroll och balans i den när hon vrångar till sig och går på bakbenen, dessutom bråkar hon mer i galoppen, tror det är för att jag kommer åt henne så bra att hon inte riktigt orkar och då tjafsar hon istället… Hmm, vet inte riktigt, men ska nog testa dressyrsadeln imorgon igen och se, hon var ganska samarbetsvillig idag.

Nu ska jag ta mina grubblerier och gå och lägga mig! Sov gott!
Puss puss