Falsterbo igår 2


God middag!!

Här kommer en liten bildbomb får igår, vi hade supertrevligt, hade himla tur med vädret och unghästen vi åkte dit för att se, en häst som mamma förmedlade för flera år sen, blev 6-a i finalen! 😀 Happy!!! Blev även pyttelite shopping, en huva, ett dressyrspö och ett superfint täcke som passade Cayola superbra! Hon kommer hålla värmen supersnygg i vinter! 😀 Blev även en liten bild på snäckan i sin nya dressyroutfit! 😀

Puss puss


2 tankar om “Falsterbo igår

  • Jeanette

    Det är så roligt att det går bra med Cayola och framförallt att hon får hoppa!! hon älskar det men jag vågar inte….ser fram emot att få läsa om hur det går på tävlingen 🙂

    • Emily Inläggsförfattare

      🙂 Absolut hon tycker verkligen det är superroligt! 🙂 Ja håll tummarna! 😀

Kommentarer är stängda.