Årets första föl!


Piglet har gjort det igen! Lämnat ett underbart litet stoföl, den gången fux precis som sin far, Londontower. Det känns lite konstigt att årets första föl inte kommer förrän i Juli, men efter alla hemskheter som hände förra året, med att vi förlorade ett sto och föl plus ett föl till där vi nästan förlorade stoet också, hon är nästa tillbaka i gamla gängor igen, dock kommer man nog aldrig kunna rida henne något större igen, hon har ganska kraftiga hovbensförändringar. Men är bara glad att hon är pigg och glad igen! 🙂

Men i år får inga hemska saker hända i år ska det bara bli bli söta föl! 🙂 Blir nog bara två, men nästa år kommer det bli många fler! En kommer vara efter Lancado, min absoluta favorithingst från Tyskland som tyvärr gick bort för ett par år sen, den är min, bara min!! 😀
puss puss