Resultatet av fisketuren! 2


 

Det blev tre pytte små söta fiskar, alla gick såklart tillbaka i sjön igen, dock är jag tveksam till hur ödet för den sista blev, tyvärr(bild 2). 🙁 Älsklingen stod för det mesta fiskandet, kastade inte själv en enda gång! 😉 Hade andra mer spännande saker för mig: 

Och en sista bild på såret jag fick på terrängträningen i torsdag, är det gulligt eller vad att det är format som ett hjärta?! 😀  Som om om Cayola inte ville skada mig och att det bara var med kärlek! Haha inte Cayolas fel att jag inte rider med handskar! 😉 Och ja mitt finger är lite svullet, har en blåsa precis in till ringen också! Min rar lilla dam, ska snart ut och skritta en sväng! 🙂
Puss puss


2 tankar om “Resultatet av fisketuren!

  • Anonym

    Du är otroligt vacker.. vad säger folk om ditt ärr och hade du några funderingar om att göra något åt det har däremot också ett otroligt fult ärr som jag skäms över :/

    • Emily Inläggsförfattare

      Tack så mycket! 😀 Folk reagerar inte särskilt mycket på mitt ärr, dock satte det ju säkert en del käppar i hjulet för min dröm att bli modell… I början ville jag ta bort det, men hittade inget sätt som kunde hundra procent säkerhet att det skulle bli bra så la ner det ganska fort, sen har det bleknat mycket så nu tänker jag nästan aldrig på det! 🙂 Tycker inte du ska ska skämmas över ett ärr, det är ju ingenting du kan råda över! Det är bara en bit historia inprintat i din hud. 🙂 Kram kram

Kommentarer är stängda.