Fisketur


God morgon!

Idag släpade älsklingen upp mig redan vid 6! Blääää!! Men ska man ut och fiska så ska man! Så här är vi nu! Vi har varit ute i lite mer än en timme och än så länge har jag inte ens fått upp fiskespöt, men det gör inte så mycket det är rätt mysigt här ändå! 🙂 Nu börjar även hundarna slappna av, om bara bänken i båten hade varit liiite bekvämare och mina muskler gjort liiite mindre ont, hade det varit en perfekt morgon! Solen skiner så vackert och från nattens oväder syns inte ett spår! 🙂

Ska ut och skritta med Cajan sen, men förutom det är dagen ett oskrivet blad som jag ska fylla med massor med skoj, om jag inte fastna i förhäxad när vi kommer hem vill säga! :p

Nu ska jag nog ta en kopp kaffe till trots att Nopplan välte ner min kaffekopp, kanske sätta en liten äcklig lav på kroken och meta lite och bara mysa vidare! 🙂
puss puss