Darrande muskler….


Shit vad trött jag är idag! 1,5 timmes fälttävlanspass tog verkligen knäcken på varenda muskel i hela min kropp och även en del hud på mina händer! 😉 Är helt darrig, men bättre än träningsvärk som jag känner kommer krypande i axlarna hoppas jag hinner från jobbet innan den kommer med full kraft! 😉

Men kunde inte bry mig mycket mindre, träningen var jätterolig, och jag blev supermotiverad att fortsätta träna och komma igång och börja tävla igen, idag blir det såklart en vilodag, är Cayola bara hälften så trött som jag är skulle det vara grymt att rida henne idag! Imorgon blir det skrittpromenad och på söndag får jag se om jag hinner rida alls, vi har städdag i stallet hela dagen, men antingen på söndag eller på måndag blir det dressyr, vi har en del att jobba på där, både grundläggande mjuka upp sidor, bli lite effektivare att lyssna på hjälperna och börja så smått att träna nedsittning och dressyrprogrammet;

Inte avancerat direkt men det ska sitta och vi ska orka hålla power genom hela, så vi har en del att jobba på! 🙂
Men inte idag! 😉
puss puss