Fälttävlansträningen!! 6


Vilken crazy dag det har varit!!! Det var bra nära att jag inte kom iväg alls! Himla tur att älsklingen slutade tidigt så han kunde hjälpa till! Ett av stona hos mor fick foderstrupsförstoppning, så hon tillbringade större delen av dagen med att stå på klinik och försöka få det att släppa, så jag stod utan både transport och lasthjälp!! I sista stund hittade jag en firma som hyrde ut släp i närheten, så älsklingen fick typ åka direkt från jobbet och dit för att hämta upp släpet medans jag fixade med Cayola! Hade tänkt åka 4, det blev snarare halv fem, men vi hann fram med typ 8 min tillgodo!

Men träningen blev helt fantastisk, även om Cayola gick på bakbenen ett par gånger när hon inte gillade hindrena, så flög hon över allt till och med ett litet hus som jag var helt säker på att hon skulle krångla med, men icke hon tog det med glans, även om hon var typ en meter över, så mamma inte ens fick med mitt huvud! 😉 Men det som var absolut roligast var hon snällt hon gick ner i vattnet helt utan minsta krångel, underbart! Det blir nog en ny träning om ca två-tre veckor, vill hinna med en till innan tävlingen den 22/7! Tror hon kommer bli grym! Ska bara få henne att hålla sig på den snälla sidan hela tiden, men det tror jag inte blir några problem! Hon är så go egentligen bara lite för bortskämd att få göra som hon vill! 😀
Nu ska jag kasta mig i duschen, 1,5 timmes träning får verkligen svetten att flöda! 😀
puss puss


6 tankar om “Fälttävlansträningen!!

 • Maria P

  Hoppas att det går bra på tävlingen 🙂
  Jag är själv lite sugen på att testa på fälttävlan nån gång, är det svårt att ta det där fälttävlanskortet? 🙂
  Kram

  • Emily Inläggsförfattare

   Det hoppas jag med! Tränar som sjutton för att det ska göra det! 🙂
   Det tycker jag du ska göra, det är enkelt att ta fälttävlanskortet, ett teoriprov som mest handlar om sunt förnuft och en uppridning på fälttävlansbana, för att visa att man har kontroll över sin häst på fasta hinder. 🙂
   kram kram

 • Maria P

  Jättefina kort! Det ser jättehärligt ut 🙂 Vad är det för tävling som ni ska rida den 22/7?
  Kram

  • Emily Inläggsförfattare

   Tack! Det var de verkligen, Öveds Jakt- & Fältrittklubb har en lokal tävling den 22/7 med en debutant klass som jag tänkte vara med i! 🙂 Nära och bra! kram

Kommentarer är stängda.