Tredje passet avklart!!


[videofyme id=”555754″ class=”aligncenter”]

 

[videofyme id=”555750″ class=”aligncenter”]
Yes!! 75% klart!! Är sjukt nöjd att jag faktiskt har gjort vad jag skullat med ridningen, och att Cayola dessutom går som en liten peng gör det ju inte direkt sämre!! 🙂 Tog knappt tio min med uppvärmning inräknad att jobba genom högre sidan sen blev hon riktigt mjuk och fin så där var inga större problem. 🙂 Hoppningen gick ännu bättre, hon fattade precis vad de handlade om och bara sög tag i hindret och hoppade som en liten gud! 😀 Ja det kan ni ju se ovan! 🙂

Hon hoppar precis som sin pappa, ComeFast, med ryggen redan på 40 centimeters höjd! Och med ett litet luft språng efter! Så himla mysiga snuttan! De två första spången sköt hon mig nästan ur sadeln! 😀

Hon blev dessutom knappt svettig, bara lite vid sadelgjorden, så fälttävlansträningen kommer nog gå som en liten peng i övermorgon! 😀

Imorgon blir fjärde och sista passet innan träningen, då blir det nog till största delen skritt och kanske lite trav om hon fortfarande känns pigg och glad! 🙂 Vloggen kommer imorgon, kom inte upp förrän 12 idag så tiden räckte inte riktigt till! :p
Sov gott! puss