Makeup tips!


20120625-160204.jpg

Hello!!

Efter att jag brände mig i lördags försöker jag nu bli mer noggrann med solskyddet, speciellt i ansiktet så nu börjar jag dagen men att smörja in mig mig med dagkräm, sen bb-cream med spf 15 och sist mineral-foundation även det med spf 15. Det blir inte direkt spf 30 men läste att mineral var bättre än vanlig foundation i spf-skydd iaf. 🙂

Men ett jobbigt problem som iaf jag får, det är foundation som fastnar på ögonbryn och fransar, vilket gör att jag ser så himla trött ut. En enkel lösning är ju så klart att lägga på ett lager mascara och fylla i ögonbrynen med en skugga, men ibland är det skönt att inte ha så mycket smink. Tex i stallet känns mascara lite överkurs! 😉

Då tycker jag det är väldigt smidigt att ta en engångs mascaraborse(en tvättad mascaraborste från en gammal mascara funkar lika bra) blöta den lite och tvätta av foundationen från fransar och ögonbryn på samma vis som om jag lagt på mascara. 🙂 Blöter om borste ett par gånger, tänk på att tvätta borste ordentligt efteråt så håller den längre och du får inte med dig gammalt smink och baciller nästa gång! 🙂

Nu ska jag åka till stallet, dags för pass nummer två! 🙂
Puss puss

20120625-160217.jpg