Andra passet avklarat!


En aning bättre väder idag, eller ja större delen av ridturen var det riktigt mysigt väder, solen sken igenom disen, det blåste rätt mycket men då slipper man flugor! 🙂 Dock öppnade sig himlen när vi hade knappt tio min kvar hem, så vi blev dränkta… Himla tur jag la på Cajan ländtäcke! 🙂

Men förutom vädret gick ridturen riktigt bra, Cajan var lite lugnare idag så tempot i joggen blev bättre, och jag gjorde lite ställningsövningar på slutet, fascinerade nog är Cayola vänsterbent, det är rätt ovanligt, så hon var ganska stel i högersidan och inte alls lika böjlig som i vänster, hoppas jag kan jobba lite på de i ridhuset imorgon! 🙂 Hon blev iaf lite mjukare idag! 🙂 Det var skönt att hon fortfarande var pigg idag, hoppas de håller i sig tom torsdag, vill ju helst inte göra för mycket!
Puss puss