Världens Bästa PeppPad!


Jag kom på en enligt mig extremt bra motivation; När jag nått min målvikt ska jag ge mig själv en iPad! Har en bit kvar, och det har ju precis kommit ut en ny version, den vill jag ju sååå gärna ha!! Så varje gång jag är extra sugen på att äta något onödigt eller strunta i träningen tänker jag på iPaden, och då tappar jag helt sugen på att vara onyttig och lat! 😀

Det bästa är att detta är det enda sättet att jag skulle köpa en iPad till mig själv dessutom, då det är en ganska dyr och onödig grej, det är ju en blandning mellan en telefon och en dator utan att man kan byta ut någon av dem! Hehe! Men tror jag kommer få en mycket bättre finess på mitt bloggande med en surfplatta, plus att jag slipper släpa med mig datorn överallt! 🙂 Och om man tittar på denna video förstår man nästan inte hur man klarar sig utan:

Dessutom kan man gravera på baksidan, där tänkte jag försöka skriva någonting som påminner mig om att inte pendla upp i vikt igen! 🙂 Nu ska jag verkligen bli snygg och hälsosam. 🙂
Puss Puss